Eerste bezoek? Start hier!

1

Leuk dat je op Reistipsmetkids komt kijken! Ik ben uit enthousiasme mijn site begonnen en word ontzettend blij van leuke reacties. Als je vragen hebt of je wilt je ervaring met mij delen, laat een bericht achter.

Ik ben Karlien, getrouwd en moeder van een kleuter en een peuter. Al sinds de oudste een paar weken oude baby was gaan we met haar op reis. Toen ik zwanger was van haar kreeg ik te horen dat we onze reizen nu wel konden vergeten. Aangezien ik tijdens mijn reizen zoveel ouders heb zien rondreizen met hummeltjes, wist is dat we gewoon verder konden gaan met landen, steden en eilanden ontdekken!

Mijn blog ben ik gestart omdat ik wilde delen wat wij deden onderweg. Er kan zoveel met kleine kinderen en tegelijkertijd zijn er sommige dingen die je gewoon wilt weten als je met je kinderen op reis gaat of in een land bent. Naast onze ervaringen deel ik ook veel ervaringen van andere ouders en tips van locals.

Wat voor reizigers wij zijn? Van die super relaxte, die opeens een ontzettend actieve dag ertussen hebben. We liggen graag in een hangmat, zwemmen veel, surfen en zitten uren in kindvriendelijke restaurants. Daarnaast houden we van het ontdekken van de omgeving en wandelen.

Kindvriendelijke bestemmingen

Op mijn site deel ik tips voor de leukste kindvriendelijke bestemmingen. Dit zijn bestemmingen waar wij zijn geweest of waar andere ouders waren en waarvan ik informatie en tips kreeg.

Curacao met kinderen, dit is er te doen! (+50 tips!)

Curacao met kinderen is fantastisch! Curacao is een kindvriendelijk eiland, de bevolking is dol op kinderen en bijna overal wordt rekening gehouden met kinderen. Ook is er op Curacao heel veel te doen met kinderen, denk aan de dierentuin, speeltuinen, de prachtige kindvriendelijke stranden en er zijn heel wat kindvriendelijke restaurants op het eiland.

Dit was mijn stedentrip naar Mallorca!

Met mijn zus en mijn peuter (2,5) was ik in december 2016 een weekend op een kindvriendelijke stedentrip naar Mallorca. We vlogen op zondagmiddag met Ryanair vanaf Eindhoven en op woensdagmiddag waren we weer terug in Nederland. Mallorca bleek ook in de winter een fantastische bestemming om te bezoeken met kinderen.

Reistips

Op mijn site deel ik naast de leukste tips voor kindvriendelijke bestemmingen, ook reistips! Waar denk je aan als je gaat vliegen met je kids, hoe is het om voor het eerst op vakantie te gaan met een baby of welk speelgoed neem je mee.

15 Tips voor vliegen met kinderen

Vliegen met kinderen is best te doen. Althans, dat vinden wij na vier verre reizen met onze kleine kinderen. We waren in Amerika met baby, in Kaapverdië met baby en dreumes, op Curacao met dreumes en peuter en in Thailand met een peuter en een kleuter.

 

Reizen met een baby? Dit wil jij weten! (30+ tips)

Regelmatig krijg ik van lezers de vraag of ik tips hebt voor als je op reis gaat met een baby of als je erover denkt om op vakantie te gaan met een baby. Reizen met een baby kan prima, wel moet je met wat meer dingen rekening houden dan in de tijd dat je zonder kinderen en met een backpack over de wereld trok.

Meest gelezen artikelen

Reisverslag Thailand 2017 met kleine kinderen

Het resultaat van onze vakantie: het reisverslag Thailand 2017 met kleine kinderen! Wij waren in januari 2017 3,5 week in Thailand met onze kleuter dochter van 4 jaar en peuter zoon van bijna 3 jaar. We hebben een fantastische tijd gehad en ik dit reisverslag deel ik van dag tot dag wat we hebben gedaan.

Center Parcs De Vossemeren met kinderen – recensie

We waren op uitnodiging in Center Parcs de Vossemeren, omdat de Action Factory werd geopend. Vrijdagavond begon het weekend Center Parcs, maandagochtend vertrokken we. Een heel uitgebreid verslag in foto’s heb ik ervan gemaakt. We vertrekken vrijdagmiddag van huis. Na een tussenstop in Eindhoven komen we rond half zeven in het park aan.

De leukste kindvriendelijke verre bestemmingen

Kindvriendelijke verre bestemmingen ontdekken is zo leuk. Wat de beste bestemmingen zijn om met kinderen heen te gaan? Onderstaande bloggers tippen hun favoriete verre vakantieland! Dé verre bestemming die echt alles heeft om je vakantie tot een perfecte gezinstrip te maken is Sri Lanka. Dit land heeft zoveel te bieden en dat op zo’n klein oppervlak.

1 reactie
  1. Cynthia zegt

    Hartstikke leuk, zo’n site speciaal toegespitst op reizen met kids! Dat ken ik nog niet. 🙂

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.