21x LIMBURG met kinderen | Uitjes + Kindervakanties!

0

Wil je naar Limburg met kinderen? Wij delen waarom je naar deze zuidelijke provincie gaat, wat er te doen is en waar je kan overnachten.

Limburg is onze favoriete provincie in Nederland! Wij wonen in Noord-Holland en als het even kan trekken we eropuit, voor een weekend weg of vakantie in Limburg. Het landschap, de vriendelijke sfeer en de vele leuke uitjes en vakantieparken trekken ons keer op keer weer terug. Daarnaast zijn er veel steden met kinderactiviteiten, zoals Venlo, Roermond, Maastricht en Sittard. Reden om dan nu eindelijk eens onze uitgebreide lijst met tips te delen.

Naar Limburg met kinderen | 21 KINDERUITJES

Mind Mysterie

Het bijzondere park Mind Mysterie ligt in het noorden van Limburg, in de buurt van de stad Venlo. In dit park draait het allemaal om optische illusies. Wat is echt en wat is niet echt? Eigenlijk weet je het niet zeker. En tijdens je bezoek kom je erachter dat je hersenen veel dingen voor je invullen.

Bij binnenkomst (dit gaat met tijdsloten) krijg je eerst een algemene uitleg. Op die manier weet je wat je te wachten staat en waar je naar kan kijken. Het spektakelstuk van Mind Mystery is het Huis op de kop. De naam zegt het al: dit huis staat op z’n kop. Er rondlopen is erg leuk, omdat het allemaal anders aanvoelt. Maar foto’s maken is hier absoluut vermakelijk.

Klimbos Fun Forest in Venlo

Het Klimbos Fun Forest in Venlo is een actief uitje in de natuur. Dit is het eerste klimbos van Nederland. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen hier terecht. Voor hen zijn er 2 routes. Dan zijn er meerdere routes voor kinderen vanaf 8 jaar (130cm) en er zijn extra uitdagende routes voor de kids en volwassenen (12+). Er is een route op bijna 15 meter hoogte met een bungee jump en een vrije sprong!

Limburg met kinderen
Arcen

Kasteeltuin Arcen

Wij zijn al een aantal keer in de Kasteeltuin Arcen geweest, omdat het zo’n mooie plek is. Het is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. De tuinen beslaan een gebied van 32 hectare. Er zijn meer dan vijftien tuinen en er is een historische buitenplaats met een kasteel. In 2016, 2017 en 2018 werd Kasteeltuinen Arcen uitgeroepen tot Leukste uitje van Limburg door Land van de ANWB.

En onderweg zijn er allerlei dingen te doen voor kinderen: zo is er een speurtocht, aaiweide, speelstrandje met trekvlot, speeltuin, midgetgolf en een audiotour.

Kindergrottentocht in Maastricht

Blogger Eva was in Maastricht met haar gezin en deed mee aan een kindergrottentocht. Tijdens de speciale kindergrottentocht wandel je met een gids, en ook gewapend met lampjes, het donkere gangenstelsel in. De gids voegt met de verhalen echt wat toe! En ook voor ouders is het leerzaam.

Glaspaleis Heerlen

Het Glaspaleis is met een museum, bibliotheek en muziek- en dansschool het culture hart van Heerlen. SCHUNCK is een museum voor hedendaagse kunst en architectuur.

Discovery Museum Kerkrade

Tijdens de herfstvakantie bezochten wij het Discovery Centrum met onze kinderen. Dit is een interactief doe- en ontdekmuseum en gaat over de wetenschap en de invloed daarvan op het dagelijks leven.

Er is hier zoveel te doen, zien en ontdekken dat je echt uren zoet bent. Anders dan bijvoorbeeld het NEMO staat dit teken meer in het teken van de ruimte en experimenteren door middel van techniek. Wij vonden het erg leuk om er te zijn!

Limburg met kinderen
Discovery Center

GaiaZoo

De GaiaZoo is een mooie dierentuin bij Kerkrade, in het zuiden van Limburg. Deze dierentuin is een van de mooiste dierentuinen van Nederland! Er is veel aandacht besteed aan de vormgeving. Zo zijn er veel presentaties en ligt de aandacht in het park echt op de dieren. De dieren hebben grote verblijven, die je vaak van verschillende plekken kan zien.

Een goedkoper alternatief is een dierentuin net over de grens, bij de stad Aken. De toegangsprijs is hier slechts een aantal euro per persoon. Wel is het een kleinere en wat minder mooie dierentuin dan de Gaia Zoo.

Steenkolenmijn Valkenburg

De Steenkolenmijn Valkenburg, natuurlijk bij het plaatsje Valkenburg, laat je de wereld van de mijnbouw onder de grond ontdekken. Je krijgt in deze grot in Limburg met kinderen een rondleiding door de mijn. Bijzonder is dat de machines en apparaten die er staan zijn gebruikt in de steenkolenmijn. Voor de kinderen is er een fossielenzandbak. Na de rondleiding kan je gratis het Krijt- en Carboonfossielen-museum bezoeken.

Avonturenpark Valdeludo

Valdeludo in Echt is een uitgebreid avonturenpark waar kinderen kunnen ravotten, klimmen en klauteren, spetteren in de speelrivier en lasergamen.

Ze geven zelf aan dat dit park eigenlijk een uit de hand gelopen speeltuin is, met verschillende attracties voor groot en klein! De speeltoestellen, zoals de klimberg, de lasergame arena en de speelrivier, zijn toegankelijk voor iedereen. En de grotere attracties, zoals de outdoor lasergame, het off-road jeep parcours en de bungee-trampoline worden begeleid door één van onze medewerkers!

Mosaqua in Gulpen

Het Mosaqua in Gulpen is een subtropisch zwemparadijs in het zuiden van Limburg, wij waren hier tijdens ons verblijf bij Roompot Gulpen. Er zijn zowel binnen als buiten zwembaden met leuke opties. Zo is er binnen een piratenschip, er zijn glijbanen en een golfslagbad. Voor de kleintjes is er een junglebad.

Vanaf de Mosaqua starten er trouwens een aantal leuke wandelroutes (dit zijn onze tips voor wandelen in Zuid-Limburg).

Miljoenenlijn in Simpelveld

Aan de Miljoenenlijn in Simpelveld heb ik goede herinneringen: ik heb lang geleden in de zomervakantie meegeholpen aan het opknappen van het groen rondom deze spoorlijn.

Met de Miljoenenlijn maak je een onvergetelijke rit met de stoom- en dieseltrein langs de allermooiste plekjes van het Zuid-Limburgse Heuvelland! Met behulp van de dienstregeling bepaal je zelf welke trein je neemt en waar je in- en uitstapt. Het aantal plekken is beperkt, dus reserveer op tijd.

Kasteel Hoensbroek

Het Kasteel Hoensbroek is door kinderen gewaardeerd met het rapportcijfer 9,57. Ook is het door de ANWB uitgeroepen tot mooiste kasteel van Nederland.

Met de kinderen kan je op een speurtocht door dit kasteel. Ben jij een echte Sherlock Holmes en houd je van speuren? Ontdek aan de hand van een plattegrond de 10 meest bijzondere plekjes: van de geheime kamer tot het gemakje. Ook is er de KaSpeelTocht voor kinderen in dit kasteel in Limburg.

Wereldtuinen Mondo Verde

De Wereldtuinen Mondo Verde zijn ook een geliefd kinderuitstapje in Limburg. Er zijn hier diverse dingen te doen. Zo is er de grote tropische serre met glamingo’s, neushoornvogels, toekans, papegaaien, schildpadden en ook veel vissen. De kinderen kunnen er klimmen en rennen over de paden. Daarnaast is er een dierenpark met boerderijdieren en ook leeuwen, tijgers, kamelen en aapjes.

In het park zijn een 6-tal attracties aanwezig voor kinderen van ongeveer 4 tot en met 10 jaar. Er is een achtbaan, botsauto’s, Nautic jet, schip, boomstammen en Sky dive. De kinderen kunnen zich hier lekker uitleven.

Toverland

Een attractiepark voor de wat oudere kinderen is Toverland. Dit is een attractiepark met allerlei achtbanen. Daarnaast is er de tovershow in het Magiezijn in Port Laguna. Verder is er een zweefmolen, rups, treintje, cakewalk voor kleinere kids in het overdekte deel. Daarnaast zijn er nog verschillende waterspeelplaatsen, kletterparcours en speeltoestellen.

Limburg met kinderen

BillyBird Park Drakenrijk

Het BillyBird Park Drakenrijk is een recreatiepark in Limburg voor kinderen, deze heeft seizoensgebonden openingstijden. Er is een strandbad met AquaFunPark van drijvende springkussens met tal van hindernissen. Ook is er een leuke buitenspeeltuin voor kinderen tot en met 12 jaar.

BillyBird Park Drakenrijk opent in mei 2023 het grootste speelkasteel van Nederland. Dit kasteel is vijftien meter hoog en komt op de heuvel in een nieuw speelgebied. Bovenop het kasteel komt een levensgrote Draak te staan. 

Kasteelpark Born

Het kasteelpark Born is een leuk dierenpark om te bezoeken in Limburg met kinderen. Dit is een dierenpark dat gelegen is in de tuinen van voormalig Kasteel Born. Je kunt er heerlijk wandelen en genieten van de dieren en het natuurschoon. In het park wandel je onder meer langs kamelen, lynxen, uilen, apen en neusberen.

Midden in het park is een grote speeltuin met speeltoestellen, air trampoline en de kids kunnen spelen in het zand. De speeltuin ligt naast het terras.

Indoor skiën in Landgraaf

SnowWorld Landgraaf in zuidelijk Limburg biedt met 5 pistes en een echte stoeltjeslift een unieke indoor wintersportbeleving. Je kan hier zelf gaan skiën of je boekt een skiles. De materialen zijn allemaal te huur.

Daarnaast is er ook een van de grootste klimparken van Europa! Kids vanaf 120 cm. mogen klimmen, wel moet dat onder begeleiding van een klimmende volwassene. Er zijn ook ziplines, dit kan vanaf 160 cm. Daarnaast is er de Alpine coaster, kids vanaf 3 jaar mogen mee met een volwassene en kids vanaf 8 jaar mogen zelf afdalen.

Limburg met kinderen

Speeltuin Klein Zwitserland

De Speeltuin Klein Zwitserland is een geliefd uitje in Limburg met wat jongere kinderen. Op warme dagen is het buitenbad open, de diepte loopt af van 25 cm tot aan 45 cm.

De allerkleinste kinderen tot een jaar of 6 gaan naar het Kleuterland van Speelpark Klein Zwitserland. Deze overzichtelijke speeltuin staat vol met speeltoestellen die te maken hebben met het thema ‘Vrolijke Beestenbende’.

In het spannende Avonturenbos kun je je helemaal uitleven. Bouw je eigen boomhut, bestorm het Romeinse fort en klauter over omgevallen bomen.

De Adventure Golf Gold Rush bestaat uit 18 holes die helemaal in de stijl van het wilde westen zijn aangekleed.

Drielandenpunt

Wij zijn al meerdere keren bij het Drielandenpunt in het zuiden van Limburg met kinderen geweest. Naast dat het een bijzonder punt is vanwege de grens met Duitsland en België, kan je hier ook goed wandelen door de bossen. Verder zijn er restaurants en er is een grote, gratis toegankelijke speeltuin.

Ook is er een leuk Labyrinth, met een waterspeeltuin en spuitende watermuren. Daarnaast zijn er uitkijktorens, de Boudewijntoren van 50 meter hoog en de Wilhelminatoren van 34 meter hoog. 

Maasduinen

Het Nationaal Park de Maasduinen is prachtig, wij waren hier op vakantie met de kinderen. Het natuurgebied is uniek omdat er de langste rivierduinengordel van Nederland is. Dat levert een gevarieerd landschap op met onder andere heide, bos, Maasplassen en de rivier de Maas.

Wij bezochten het bezoekerscentrum De Maasduinen met kinderen. Het is een heel bijzonder gebouw: het hangt in de oude sluisbak! In het bezoekerscentrum is een restaurant gevestigd en in de oude sluistoren is een ijswinkel en je komt in het centrum van alles te weten over de natuur en dieren.

Vlakbij het bezoekerscentrum is een speelbos voor de kids. De kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen, maar pas op: je komt er niet zomaar meer weg. Aan de andere kant van de rivier, ter hoogte van het speelbos wel, is een waterspeeltuintje.

Limburgs Museum

We sluiten de 21 kinderuitjes die we delen over Limburg af met een toepasselijke: het Limburgs museum. Dit is een interactief museum met allerlei activiteiten voor kids.

Het museum staat op een plek waar eeuwenlang de stadsmuren en vestingwerken van de stad Venlo lagen. Na de sloop van de vestingwerken in 1870 werd het terrein gebruikt als rangeeremplacement voor particuliere spoorwegmaatschappijen.

Limburg met kinderen
Maasduinen

Limburg met kinderen | VAKANTIEPARKEN

Boschmolenplas

#1 Vakantiepark Resort Boschmolenplas is een vakantieresort aan de Maasplassen. Dit park heeft een fantastische ligging aan het Natuurmeer Boschmolenplas, in het uitgestrekte Maasplassengebied. Er zijn vakantiehuizen en villa’s te huur. Op het park is een privé strandje, sfeervol restaurant met groot terras, een jachthaven met sloepverhuur, een jeu de boulesbaan, een tafeltennistafel, een sportveld en een speeltuin.

Dormio Resort

#2 Zoek je een luxe vakantiepark in Zuid-Limburg, dan is het Dormio Resort Maastricht een goede optie. Dit park ligt in het prachtige Limburgse heuvellandschap én op maar 10 minuten fietsen van het centrum van Maastricht. Verblijven kan in een vakantiehuis of appartement. Op het park is een overdekt zwembad met een kinderspeelbad en een glijbaan.

EuroParcs

#3 EuroParcs Limburg is een vakantiepark op het smalste stukje van Nederland, in de ‘groene taille van Limburg’. Binnen 10 minuten vanaf het vakantiepark ben je al in Duitsland of in België. Er is een binnenzwembad, strandbad en indoor speeltuin onder andere.

Maasresidence Thorn

#4 Maasresidence Thorn ligt in het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied. Dit is een schitterend recreatiepark met recreatiewoningen in diverse groottes, havenappartementen met uitzicht over de nieuwe jachthaven, een dagstrand en uitgebreide centrumvoorzieningen. Er is voor de kinderen onder andere een binnenzwembad met een glijbaan, bubbelbad en een apart peuterbad. 

Vakantiepark De Lommerbergen

#5 Het Vakantiepark De Lommerbergen is een uitgebreid vakantiepark van Landal in Limburg met kinderen. Het park ligt op één van de mooiste plekjes aan de Maas in Limburg. Ook is dit één van de grotere vakantieparken van Landal GreenParks. Voor kinderen is er veel vermaak, met onder andere een avontureneiland, in het indoorspeelparadijs en het subtropisch zwemparadijs met golfslagbad, de meterslange glijbanen en het Kids Junglebad.

Voor de kids op De Lommerbergen

 • Drie spectaculaire glijbanen in het zwembad
 • Kids Junglebad met glijbaan en zandbak
 • Golfslagbad
 • Bollo en Puk & Pelle
 • Fun & Entertainment-programma
 • Avontureneiland
 • Indoorspeelparadijs

Résidence Valkenburg

#6 Het vakantiepark Résidence Valkenburg wordt geregeld geboekt door lezers van Reistipsmetkids! Dit park ligt nabij Valkenburg en Maastricht.  De ligging, midden in het kenmerkende heuvellandschap, maakt het een unieke vakantiebestemming in eigen land.

 • Résidence Valkenburg
 • Gelegen midden in het heuvellandschap
 • Verwarmd buitenzwembad
 • Accommodaties met privé sauna
 • Perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van Zuid-Limburg
 • Diverse in- en outdoor speelgelegenheden

Vakantiepark Hoog Vaals

#7 Het Vakantiepark Hoog Vaals van Landal is een park waar ik graag eens naartoe wil gaan! Op en tussen de heuvels van Zuid-Limburg liggen de 355 ruime accommodaties van Landal Hoog Vaals. Met een onder andere een golfbaan en indoorspeelparadijs is verwennen het codewoord op dit vakantiepark.

 • In de heuvels van Zuid-Limburg
 • Overdekt zwembad met glijbaan
 • Golf- en tennisbaan op het park
 • Culinair genieten in de Brasserie
 • NXT LVL Activiteitenhal
 • Indoorspeelparadijs met horecagedeelte

Marina Resort Well

#8 Het vakantiepark Marina Resort Well is ook een park van Landal. Dit ligt aan het Leukermeer in Noord-Limburg en heeft een overdekt- en openluchtzwembad. Dit vakantiepark ligt op een paar honderd meter van de kronkelende Maas, aan het Leukermeer en biedt dus veel waterplezier. Verblijven kan hier in luxe appartementen of vakantiewoningen, waarvan een aantal uitzicht bieden op het Leukermeer.

Er zijn de zandstranden aan het Leukermeer, je kan naar de Beachclub en er zijn zwembaden Voor de actievelingen zijn er allerlei opties op het water, zoals waterfietsen, wakeboarden, kanovaren of varen met een sloep of motorboot. Ook is er een airtrampoline, fietscrossbaan en een aquapark dat in juli en augustus op het meer wordt opgebouwd.

Center Parcs Heijderbos

#9 Het vakantiepark Center Parcs Heijderbos is een uitgebreid vakantiepark in het noorden van Limburg. Dit park ligt in het noordelijkste puntje van Limburg, dichtbij Nijmegen. Jullie verblijven in een bosrijke vallei, met een indoor jungle-speelparadijs. 

 • Indoor speelparadijs in jungle-stijl
 • 3 glijbanen, 1 daarvan is de snelste wildwaterbaan van Center Parcs
 • Kinder-doe-bad, met een boomstamglijbaan, palmboom fonteintjes en een jungle speeleiland.
 • Manege naast het park

Weerterbergen

#10 En dan vakantiepark nummer 10 in deze lijst, een park van Roompot. Vakantiepark Weerterbergen is een bospark in Noord-Limburg. Er is een grote natuurplas, binnen én buitenzwembad met reuzenglijbaan, indoor klimwand en natuurlijk ook Koos.

 • Buitenbad
 • Overdekt zwembad
 • Peuter-/ kleuterbad
 • Zwemparadijs
 • Kids Club
 • Klimwand
 • Minigolf
 • Roompot Rangers
 • Speeltuin(en)

Limburg met kinderen | KINDERCAMPINGS

De Leistert

#1 Recreatiepark de Leistert is een van de grootste vakantieparken in Nederland! Comfortabel overnachten kan op verschillende manieren. Op het bungalowpark kun je slapen in bungalows en op de camping de Leistert boek je een kampeerplaats of een van de kleurrijke of avontuurlijke accommodaties.

Het park ligt in het noorden van Limburg, tussen de steden Roermond, Venlo en Weert. Bijzonder verblijven kan in een van de luxe Limburgse vakantieboerderijen. Ook is er een groot aanbod aan faciliteiten voor jong en oud, zowel indoor als outdoor. Met een subtropisch zwembad, de avontuurlijke indoor speeljungle, overdekte Plaza en de diverse horecafaciliteiten.

Er zijn:

 • drie restaurants en een snackbar,
 • subtropisch zwembad,
 • avontuurlijk indoor speeljungle
 • en een overdekte Plaza met o.a. bowling, indoor speeltoestel en supermarkt.

FarmCamps De Verloren Kost

FarmCamps De Verloren Kost is een Paardenboerderij in Gulpen, Zuid-Limburg. Dit is een populaire plek voor een weekendje weg in Limburg met kinderen en wordt beoordeeld met een 9.3.

Op deze kleinschalige boerderij geniet je op ‘hoog’ niveau. Hier zijn de kinderen veel in de weer met de paarden en pony’s, dé passie van boerin Annemarie. Rijles, buitenrit, knuffelen met de dieren of heerlijk buitenspelen: het kan allemaal!

Hier logeer je in één van de 25 luxe Barntenten. In de Barntent ervaar je het echte glampen: met een eigen badkamer met ligbad, een grote keuken met vaatwasser en Lavazza espressomachine, 6 heerlijke bedden waarvan twee op de knusse Hooi Hooi Slaapzolder en een eigen BBQ, buitenhaard en hangmat.

 • Paarden, pony’s, ezels, alpaca’s, geiten, varkentjes, konijnen, katten
 • 25 luxe tenten
 • Direct naast het bos
 • Klein paardenpension
 • Pony rijles en bosrit

FarmCamps BoeBaDoe

FarmCamps BoeBaDoe is een gezellige doe-boerderij waar wordt geknuffeld met de koeien en kalfjes uit de familiekudde, kan worden paardgereden en kids volop kunnen spelen.

Bij BoeBaDoe logeer je in één van de 8 luxe tenten. Je kunt kiezen uit de luxe Safaritent met toilet in de tent (douchen doe je in het sanitairgebouw), de luxe Ranchtent met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent, of de nog luxere Lodgetent en Barntent met badkamer in de tent. De 4-persoons Barntent bij BoeBaDoe heeft in tegenstelling tot de 6-persoons Barntent géén Hooi Hooi Slaapzolder in de tent, maar doet verder qua comfort en extra’s niet onder voor de 6-persoons versie.

 • Koeien, kalfjes, paarden, pony’s, ezels, varkentjes, geitjes, cavia’s
 • 8 luxe tenten
 • Grote speeltuin + terras

Camping De Schatberg

De Camping De Schatberg in Sevenum, in de buurt van Eindhoven, is een veelzijdige 5-sterrencamping gelegen op een unieke locatie in de natuurrijke omgeving van de prachtige Noord-Limburgse Peel. Alleen al in het subtropisch zwemparadijs zijn de kinderen uren zoet en dan is er ook nog een klimparcours en een natuurbad met zandstrand en ligweide.

 • Zand (natuurbad)
 • Zwembaden zowel binnen als buiten met glijbaan
 • Zeer uitgebreid entertainmentprogramma
 • Klimparcours
 • Gelegen aan de prachtige Noord-Limburgse Peel
 • Waterspeeltuin

Camping Klein Vink

Wij zijn al een aantal keer op het vakantiepark Klein Vink geweest en hier is ook de Camping Klein Vink. Midden in Nationaal Park de Maasduinen ligt deze 4-sterrencamping met een thermaalbad (toegang tegen gereduceerd tarief, ook voor kids). Kinderen kunnen zwemmen in het binnenzwembad of natuurbad en knutselen en dansen met Koos Konijn in de kidsclub.

Camping Klein Vink heeft onder andere:

 • Leuk zwembad en binnenspeeltuin
 • Uitgebreide animatie
 • Gelegen midden in de natuur
 • Koos Konijn en de kidsclub

Camping ’t Geuldal

De Camping ’t Geuldal ligt in het zuidelijk deel van Limburg, tussen het bourgondische Maastricht en het oude Mergelstadje Valkenburg. Je kan er kamperen of je huurt een chalet!

 • Airtrampoline
 • Grote zandbak met zandspeeltoestellen
 • Kinderboerderij
 • Speeltuin

Camping De Heldense Bossen

Camping De Heldense Bossen  is de ideale kindercamping in Limburg, mede door de diverse faciliteiten en de animatie in de schoolvakanties. Je kan er kamperen of je huurt een accommodatie. Ook is glamping mogelijk!

 • Ligging in het Land van Peel en Maas
 • Roeivijver
 • Restaurant
 • Binnenbad met glijbaan
 • Buitenzwembad
 • Waterspeeltuin
 • Speeltuinen
 • Dierenpark en airtrampoline

Vakantie & Resort Leukermeer

Je kan ook kiezen voor een verblijf op de kindercamping bij Resort Leukermeer. Verblijven kan op kampeerplaatsen, gezellige chalets, lodges, beachlodges en er zijn zelfs floating houses.

Houd je van varen? Deze camping aan het water is de perfecte thuishaven voor korte en lange tochten op de Maas en de aansluitende grote Limburgse plassen.

Er is een overdekt zwembad, een zwembad buiten én natuurlijk het Leukermeer. Ook zijn er padelbanen, midgetgolf en een beach bar.

Camping Beringerzand

De Camping Beringerzand is een kindvriendelijk recreatiepark in een bosrijke omgeving. De ruime kampeerplaatsen (ingedeeld op leeftijd van de kinderen, met elk zijn eigen speelplaats) liggen op velden die worden gescheiden door hagen en bomen.

Op het park is een binnenspeeltuin met snackbar, binnen- en buitenzwembad, een visvijver met vlot, strandje en waterloopje, een midgetgolfbaan, een jeugdhonk, een restaurant en een pannenkoekenhuis.

Limburg met kinderen | Kindvriendelijke hotels

#1 Onlangs verbleven wij bij Parkhotel Bad Arcen, dit is onze review, een hotel met familiekamers en toegang tot het thermaalbad. De familiekamer heeft een aparte ruimte voor de kinderen. Daarnaast is er ook nog toegang tot de faciliteiten van het vakantiepark, dat ernaast ligt. Daar kan je ook naar het zwembad, er is een indoor speelhal en er zijn buiten ook nog veel speeltuinen.

#2 Een andere optie in Limburg is verblijven bij het Alpine Hotel in Landgraaf. Dit ligt in het Heuvellandschap in het zuiden van Limburg. Met 4 restaurants, 2 bars en een heerlijk terras krijg je bij SnowWorld Landgraaf het echte wintersportgevoel! De junior suites (circa 45 m2) beschikken over twee tweepersoons-boxspringbedden en een slaapbank.

#3 Hotel Kasteel Doenrade ligt in het hart van Limburg. Er is gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid. Je verblijft hier in een kasteel met familiekamers. Tegen een toeslag mag je gebruikmaken van de saunafaciliteiten.

Dat waren al onze tips voor een vakantie in Limburg met kinderen! Lees ook de tips voor Noord-Brabant.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.