Over mij

Reizen met kinderen is zo leuk en je kan alle kanten op. Backpacken in Azië, op wereldreis met een peuter, een roadtrip door Amerika met tweejarige, een stedentrip met peuter of kamperen in IJmuiden.

Ik ben Karlien en ik ben gek op reizen! Met de kinderen (nu 5 en 3) gaan mijn man en ik op korte vakanties in Nederland, op stedentrips in Europa en ook verkennen wij kindvriendelijke verre bestemmingen. Iedere zomer ga ik met ze kamperen, mijn man houdt daar niet zo van.

Wij nemen de tijd voor het reizen, hoeven niet alle standaard hoogtepunten te zien: liever gaan wij op zoek naar onze eigen hoogtepunten. In een stad zoeken wij naar de leukste stadsstranden, parken en musea. Op vakantie kunnen we dagenlang in de zee liggen maar ook lange wandelingen maken of opeens twintig dingen op een dag doen.

Wij houden van een heerlijk rustig reistempo: alle tijd nemen in een Nationaal Park, lang zitten bij restaurants, urenlang zitten op het strand en ultiem genieten van mooie zonsondergangen.

Op mijn blog deel ik onze ervaringen met reizen met kinderen maar ook die van andere ouders! Juist die verschillende verhalen maakt dat er veel te vinden is aan bestemmingen, tips en ideeën.

Kindvriendelijke verre bestemmingen

Sinds vijf jaar reizen wij met kinderen. Eerst met de oudste naar Amerika, een jaar later met baby en dreumes naar Kaapverdië. Ondertussen hebben wij al heel wat trips gemaakt. Over onze reizen, stedentrips en weekendjes weg schrijf ik reisverslagen en ook deel ik reistips over het reizen met (kleine) kinderen.

Meer weten of je vraag stellen?
Ik vind het heel leuk om vragen van lezers over reizen met te beantwoorden. Als ik je vraag ontvang probeer ik deze zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden. Omdat ik een groot netwerk van mede-bloggers heb opgebouwd, is er altijd iemand te vinden om jouw vraag te beantwoorden.

Wil jij jouw vakantie delen? Of het nou een vakantie in Nederland is of een wereldreis, neem contact met mij op!

Voor bedrijven: meer informatie staat in de pagina over samenwerken of neem direct contact op.

Disclaimer

Op mijn website maak ik gebruik van affiliate links. Dit zijn linkjes die verwijzen naar aanbieders van reizen, TUI bijvoorbeeld. Koop jij een reis bij die aanbieder, dan betaal je geen cent meer. Maar ik ontvang een klein bedrag. Met dat bedrag maak ik nog meer mooie reizen. Op dit manier sponsor jij reistipsmetkids!

Soms ga ik op een persreis, soms mogen wij accommodaties of steden “testen”. Ik zet dit altijd in de blog. Soms ga ik een betaalde samenwerking aan met een bedrijf, ook dit zet ik in de blog. De samenwerkingen ga ik aan zodat we vaker op reis kunnen, en ik over meer bestemmingen blogs kan schrijven.

Reacties op mijn blogs zijn hartstikke welkom. Stel je vraag, deel je mening of geef opbouwende kritiek. Reacties met scheldwoorden of kritiek op de persoon worden verwijderd.

Een greep uit onze reizen

Lissabon met kids

Een week in de omgeving van Lissabon met de kids

Servië met kinderen

Korte vakantie in Servië met kinderen (juni 2017)

Terschelling met kinderen
Terschelling met kinderen

Weekend Terschelling met kinderen in het voorjaar

Thailand met kleine kinderen
Thailand met kleine kinderen

Met kleuter en peuter naar Thailand, januari 2017

mallorca-met-kind
Met peuter en een zus op Mallorca, december 2016

Antwerpen met kinderen-koffie-hotspot-museum-statiion-trein-mas
In Antwerpen, najaar 2016

 

curacao-met-kids
Curacao met dreumes en peuter, najaar 2015

kamperen in Hilversum
Kamperen in Hilversum, zomer 2015

DSCF1693
Kaapverdië, november 2014

Florida met babyFlorida met baby, januari 2013