Over Reistipsmetkids.nl

Op Reistipsmetkids.nl staan ervaringen over reizen, vakanties, stedentrips en uitjes met kinderen. Reistipsmetkids is een Nederlands-Vlaamse reisblog, gefocust op activiteiten en vakanties voor gezinnen.

Reizen met kinderen

Reizen met kinderen is zo leuk en je kan alle kanten op. Backpacken in Azië, op wereldreis met een peuter, op avontuur met tieners, een roadtrip door Amerika met tweejarige, een stedentrip met peuter of kamperen in IJmuiden.

Bijzonder aan de bloggers van Reistipsmetkids.nl is dat ze heel actief zijn met hun kinderen. Ze gaan er graag op uit, naar musea, voor wandelingen en andere uitjes. Daarnaast reizen we de wereld over.

Waar wij sterk in zijn

Op Reistipsmetkids.nl lees je blogs over bestemmingen, musea, dagjes uit, wandelen, kindvriendelijke accommodaties en heel veel meer. Omdat we met een groep bloggers zijn, lees je blogs over diverse thema’s. De ene blogger brengt graag vakanties door in de natuur, de andere blogger ontdekt het liefst 3 steden met kids tijdens de vakantie.

Waar wij ons met name op richten:

– Stedentrips
– Culturele uitjes als musea
– Natuur en wandelen: routes tussen de 5 en de 12 kilometer zijn prima te doen.
– Wintersport: we hebben een aantal bloggers die al meer dan 20 jaar ervaring hebben op de ski’s/snowboard
– Regio’s
– Entertainment uitjes als een pretpark, speeltuin, schaatsen, karten en zwemmen
– We zijn groot fan van eilanden, bijvoorbeeld de waddeneilanden en Mallorca.

Wil jij jouw vakantie delen? Heb je een vraag?  Of wil je samenwerken? Neem direct contact op.

Over Karlien – oprichter

Wij zijn gek op reizen! Met de kinderen (2012 en 2014) gaan mijn man en ik op korte vakanties in Nederland, op stedentrips in Europa en ook verkennen wij kindvriendelijke verre bestemmingen. Ik richtte Reistipsmetkids.nl in januari 2017 op omdat ik online niet de info over vakanties met kinderen vond die wij als gezin nodig hadden.

Blogteam

Reistipsmetkids heeft een klein bloggersteam. Het team bestaat uit enthousiaste moeders die graag hun avonturen over het reizen met kinderen delen.

Bloggersteam

Karlien de Bruijn

Karlien heeft Reistipsmetkids opgericht, omdat zij haar ervaringen wilde delen met een groot publiek. Zij reist met man en kinderen (9 en 7 jaar) de…

Bekijk alle berichten

  Alyt Wijbenga

  Alyt is getrouwd en zij heeft twee kinderen. Dit gezin gaat graag naar plekken die te maken hebben met de Tweede Wereldoorlog.

  Bekijk alle berichten

   Nicole Lautenbach

   Nicole, is getrouwd met Maik en samen met hun zoon Robin (2010) gaan ze graag op stap. Dat kunnen verre reizen zijn, vakanties in Europa, weekendjes…

   Bekijk alle berichten

    Marilyn Vermeulen

    Marilyn is moeder van 3 schattige meisjes. Tweeling Amber en Feline en grote zus Jana. Ze wonen in België in de buurt van de Nederlandse grens. Ze…

    Bekijk alle berichten